Stalen ros van ’t stal!

FIETS MET ROCK TERNAT EN MANU DE FESTIVALZOMER IN!

Een fitte en duurzame festivalganger zal in augustus toch gewoon met de fiets naar Rock Ternat komen?! Nog 2 maanden om de conditie op peil te brengen! We hebben enkele fijne fietsroutes uitgewerkt om in form te geraken. Er zijn routes van 25, 50 of 80 km.  Voor ieder wat wils! En dus ook het uitgelezen moment om met de gloednieuwe Rock Ternat wielertenues te pronken.De route van 25 km is beschikbaar via een knooppuntenlijstje en/of gpx-bestand. De langere tochten van 50 en 80 km enkel via een gpx-bestand. De gpx-bestanden van alle tochten vind je hier onderaan.

Op zondag 27 juni kan je samen met het Rock Ternat team de tochten al eens uittesten. Je kan vrij aansluiten – alleen of met familie of andere (fiets)vrienden – tussen 8 en 10 uur vanaf het terras van Café Manu. Dit op eigen risico uiteraard en of je al dan niet het Rock Ternat team zal kunnen volgen… Je kan die ochtend ook een plaatsje aan de ontbijttafel van Café Manu reserveren. Voor een stevige portie brood/ei/spek en een lekkere koffie, betaal je slechts 5 euro (ter plaatse) en moet je vooraf wel even inschrijven onderaan. Bovendien krijg je na de rit ook nog een drankje en enkele ‘knabbels’ getrakteerd door Café Manu! 

En er is meer… Dankzij een van onze partners, CastBikes&Motors, is het zelfs mogelijk om de tocht van 25 km met een e-bike af te leggen voor een testrit. De e-bikes zullen ter beschikking gesteld worden vanaf 8 uur en wie eerst komt, heeft de meeste keus!

Stip zondag(ochtend) 27 juni dus alvast aan en smeer de ketting van je stalen ros al eens in! Een zalig fietslandschap wacht op jou om topfit aan de festivalzomer te kunnen beginnen!Tot dan!


DOWNLOAD HIER DE
GPX BESTANDEN

Bestel je ontbijt

This is a success preview text.

This is a error preview text.